Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Bataille Gym

Almere Bezoek website

Bataille Gym: startpunt voor Mixed Martial Arts (MMA)

Sinds 1993 heeft Mixed Martial Arts (MMA) zich ontwikkeld tot de toonaangevende multidisciplinaire vechtsport. Met disciplines als kickboksen, boksen, worstelen, Brazilian Jiu Jitsu en grappling die momenteel de boventoon voeren, is MMA de ultieme test van vechtersvaardigheden geworden. Bij Bataille Gym is ons doel om deze diverse disciplines naadloos te integreren en all-round MMA-vechters te vormen die klaar zijn voor het hoogste niveau van competitie.

Of je nu een aspirant-vechter bent met dromen van een professionele carrière of gewoon op zoek bent naar een uitdagende recreatieve sport, Bataille Gym biedt de perfecte omgeving voor iedereen. Onze ervaren trainers en coaches staan klaar om je te begeleiden en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Bij Bataille Gym draait het allemaal om het bereiken van je persoonlijke doelen, of dat nu betekent dat je een MMA-kampioen wilt worden of gewoon een sterker, fitter en zelfverzekerder individu wilt zijn. Sluit je aan bij onze gemeenschap van enthousiaste vechters en ontdek de opwindende wereld van MMA bij Bataille Gym.

Andere gyms uit provincie Flevoland vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.