Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Bari Gym

Lisse Bezoek website

Kickboksen in Lisse doe je bij Bari Gym

Bij Bari Gym in Lisse bieden ze een spannende mix van kickboksen, jeugdkickboksen en MMA. Hun technische lessen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu een beginner bent die wil leren boksen of iemand die zijn vaardigheden wil verbeteren.Deze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook een leuke manier om je conditie op te bouwen.

Wat neem je mee?

Bij Bari Gym is het dragen van comfortabele sportkleding vereist, en het meenemen van een handdoek en bidon is een goed idee. Als je nog geen bokshandschoenen en bescherming hebt, kun je deze bij de sportschool lenen.

Kickboksen op elk niveau

Bij Bari Gym trainen ze op blote voeten, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij Bari Gym staan ze klaar om je te helpen je kickboksvaardigheden te verbeteren en je conditie naar een hoger niveau te tillen. Sluit je aan bij hun dynamische gemeenschap en ontdek wat Bari Gym voor jou kan betekenen.

Andere gyms uit Zuid-Holland vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.