Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

AS Family Fitness Center

Heerhugowaard Bezoek website

Leren kickboksen in Heerhugowaard bij A.S. Family Fitness Center

Welkom bij A.S. Family Fitness Center, dé ideale plek voor kickbokstraining in Heerhugowaard. De ervaren instructeurs van het fitnesscentrum maken kickboksen toegankelijk en plezierig voor iedereen, van beginners tot professionele kickboxers. Ongeacht hun ervaringsniveau, zijn alle sporters van harte welkom.

De voordelen van kickboksen

Kickboksen biedt veel meer dan alleen een vechtsport. Naast het fysieke voordeel van verbeterde spierkracht, conditie en techniek, ervaren de beoefenaars ook talloze mentale voordelen. Ze verhogen hun discipline, doorzettingsvermogen en ontwikkelen respect voor zichzelf en anderen. Daarnaast vergroten ze hun zelfvertrouwen. Kickboksen is ook een uitstekende manier om stress kwijt te raken en energie te ontladen.

Vanwege deze brede voordelen is kickboksen toegankelijk voor iedereen, van jonge kinderen tot senioren, van beginners tot ervaren sporters, zowel mannen als vrouwen. Iedereen kan profiteren van een kickbokstraining!

Kickbokstraining voor iedereen

A.S. Family Fitness Center begon oorspronkelijk als een kickboksschool in 1983, en sindsdien zijn ze gepassioneerd bezig met deze fantastische sport. Bij het fitnesscentrum zijn sporters verzekerd van deskundige instructie van ervaren docenten. Of ze nu de basis willen leren of als ervaren kickbokser extra instructie nodig hebben, bij A.S. Family Fitness Center zijn ze aan het juiste adres. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar.

Sporters die benieuwd zijn naar het plezier van kickboksen, kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles!

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.