Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Amsterdam Training Center

Amsterdam Bezoek website

Kickboksen in Amsterdam aan de HJE Wenckebachweg

Bij Amsterdam Training Center staat dagelijkse lichaamsbeweging centraal, en ze geloven sterk in de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Hun sportschool biedt een uitgebreid scala aan trainingsmogelijkheden, waaronder diverse vechtsportdisciplines en kracht-/conditietrainingen. Hun missie is om mensen te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te handhaven.

flexibiliteit in tijd en aanbod

Amsterdam Training Center begrijpt de drukke levensstijl die veel stadsbewoners hebben. Daarom bieden ze flexibele trainingsuren en een diversiteit aan trainingsprogramma's, zodat je jouw training kunt aanpassen aan je individuele behoeften en agenda. Hun team van ervaren trainers staat klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

gemak en comfort

Naast hoogwaardige trainingsfaciliteiten en begeleiding biedt Amsterdam Training Center ook gemak en comfort. Je hebt toegang tot kleedkamers en als je na de training wilt douchen, zijn er faciliteiten beschikbaar om ervoor te zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt tijdens je verblijf bij de sportschool. Amsterdam Training Center is meer dan alleen een sportschool; het is een plek waar je kunt werken aan zowel je fysieke als mentale welzijn, met ondersteuning op maat en de flexibiliteit om te passen in jouw drukke levensstijl.

Heb je interesse om een proefles te volgen bij Amsterdam Training Center? Bekijk dan de mogelijkheden op de website.

Trainen bij een andere Amsterdamse gym? Bekijk hier welke er nog meer zijn.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.