Doorgaan naar content

Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Amsterdam Buitenveldert Sportclub (ABS)

Amsterdam Bezoek website

Kickboksen aan de Noordhollandstraat in Amsterdam

Amsterdam Buitenveldert Sportclub is trots op het aanbieden van meerdere kickbokslessen per week, allemaal onder de deskundige begeleiding van gediplomeerde en ervaren trainers. De veiligheid en verantwoordelijkheid van de trainingen staan bij ons vanzelfsprekend voorop, en de lessen worden gegeven in een sportieve en respectvolle sfeer.

aandacht voor techniek en conditie

Onze trainingen zijn ontworpen met aandacht voor techniek, co├Ârdinatie en het opbouwen van conditie. Tijdens de lessen maken we gebruik van diverse hulpmiddelen, zoals pads, bokszakken en andere materialen, om ervoor te zorgen dat je de juiste vaardigheden onder de knie krijgt.

full-body workout

Kickboksen is meer dan alleen een sport; het is een full-body workout die helpt bij het ontwikkelen van een sterk en gespierd lichaam. Maar het gaat verder dan dat. Kickboksen vergroot ook je fysieke en mentale weerbaarheid, en het versterkt eigenschappen zoals zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, moed en zelfbeheersing. Bij Amsterdam Buitenveldert Sportclub geloven we dat kickboksen niet alleen je lichaam transformeert, maar ook je geest, waardoor je sterker en zelfverzekerder in het leven staat.

Heb je interesse om een proefles te volgen bij ABS? Bekijk dan de mogelijkheden op de website.

Trainen bij een andere Amsterdamse gym? Bekijk hier welke er nog meer zijn.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.