Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Waar kan je kickboksen in Amstelveen?

Wat leuk, je wilt gaan kickboksen in Amstelveen! Op deze pagina hebben we alle gym’s in Amstelveen waar je kan kickboksen voor je op een rijtje gezet. Mis je er nog eentje? Laat het ons weten!

Of je nu een doorgewinterde kickbokser bent of de sport voor het eerst wilt uitproberen, kickboksen in Amstelveen is voor iedereen toegankelijk. Kies hieronder jouw favoriete sportschool of lees verder voor meer informatie.

Amstelveen Amstelveen

Ook al lijkt kickboksen soms intimiderend, met verhalen over heftige gevechten en agressie, in werkelijkheid is de sfeer in de gym vaak heel anders!

Kickboksen draait om controle en techniek

Kickboksen draait namelijk niet om agressie, kickboksen draait om controle, discipline en techniek. Voor beginners zijn er speciale introductieklassen waar je de basisbeginselen leert. Deze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. In deze klassen oefen je stoten en trappen op pads en bokszakken, niet op andere mensen. Er zijn soms speciale klassen uitsluitend voor vrouwen. De nadruk ligt op het opbouwen van conditie, kracht en technische vaardigheden, niet op vechten.

Je hoeft dus niet bang te zijn voor rake klappen!

Kickboksen op jouw eigen tempo leren

Iedereen kan kickboksen op zijn of haar eigen niveau beoefenen. De trainers zorgen ervoor dat je de technieken op de juiste manier aanleert en dat je jezelf niet overbelast. Het gaat niet om het bijhouden van anderen, maar om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Laat je dus niet afschrikken! Kickboksen is een inclusieve sport, vrij van onnodige agressie, waar iedereen welkom is. Ontdek het zelf en boek vandaag nog jouw gratis proefles kickboksen in Amstelveen!

Tips bij het kiezen van een sportschool

Bij het selecteren van de juiste kickboksschool in Amstelveen is het belangrijk om te letten op de sfeer, de ervaring van de trainers en het aanbod van lessen. Een goede sportschool biedt een veilige en ondersteunende omgeving en bevordert respect en sportiviteit. Kies nu jouw sportschool en start jouw kickboksavontuur!