Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

All it takes Personal Training

Hengelo Bezoek website

Personal Training met doelgerichte aanpak

Bij All it Takes wordt er gefocust op personal training met een doelgerichte aanpak, op maat gemaakte programma's en meetbare resultaten. De studio, gevestigd in Hengelo, biedt constructieve fitness sessies onder begeleiding van jouw persoonlijke trainer.

deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht

Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren sporter bent, jong of oud; All it Takes zet zich in om je fitheid te verbeteren door middel van deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. Samen wordt er op een verantwoorde en effectieve manier gewerkt aan een gezonder bestaan.

Hoe werkt het? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of je kunt eenvoudig een WhatsApp-bericht sturen met je vragen en wensen. Tijdens dit eerste gesprek worden je doelen en wensen besproken. Op basis van factoren zoals je leeftijd, fysieke eigenschappen en gewoontes wordt er een passend en op maat gemaakt programma samengesteld.

gezonder en fitter leven

Dit programma bestrijkt alle belangrijke aspecten op de weg naar een gezonder en fitter leven. Sporten is slechts één deel van het geheel; binnen dit programma wordt er ook aandacht besteed aan voeding, mentale coaching en herstel, en dit alles op een manier waarbij genieten van het leven niet in het gedrang komt.

All it Takes kijkt ernaar uit om te horen hoe ze jou kunnen helpen. Of je nu je voorbereidt op een groot sportevenement, herstellende bent van een blessure, of simpelweg een fittere versie van jezelf wilt worden; ze zijn er om je te ondersteunen op je reis naar een gezonder en energieker leven.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.