Doorgaan naar content

Cookies šŸŖ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Advance Sports Fit Centre

Zwolle Bezoek website

Kickboksen in Zwolle

Wat leuk dat je wilt gaan kickboksen in Zwolle! Bij Advance Sports staat veiligheid voorop in de kickbokstraining. Hoewel kickboksen een lichamelijke sport is, ligt de nadruk op het aanleren van de juiste technieken en het bevorderen van je conditie. De trainer van Advance Sports heeft als doel om je de essentie van deze sport bij te brengen en je alle mogelijkheden ervan te laten ontdekken.

Samenwerking speelt een cruciale rol in deze training bij Advance Sports, niet alleen met de trainer maar ook met je medesporters in de groep. Veiligheid staat hoog in het vaandel, en tijdens de training dragen we altijd beschermende uitrusting. De benodigde uitrusting wordt verstrekt, met uitzondering van bitjes, die je zelf dient mee te nemen.

In de lessen wordt ook aandacht besteed aan de juiste technieken zonder bescherming, aangezien deze nogal kunnen variƫren. Dit omvat technieken voor het slaan en schoppen zonder handschoenen. Wat deze training bij Advance Sports zo waardevol maakt, is dat je niet alleen sport tijdens de lessen, maar ook alle kennis opdoet om de discipline en vaardigheden in je dagelijks leven op een positieve manier toe te passen.

Muay Thai-Boksen bij Advance Sports

Naast de reguliere kickbokslessen biedt Advance Sports ook Muay Thai-kickboksen aan. In deze variant van de sport kun je ook je knieƫn en ellebogen gebruiken, uiteraard op een verantwoorde manier. Deze aanvullende mogelijkheid voegt nog meer diversiteit en uitdaging toe aan je trainingservaring bij Advance Sports.

Heb je interesse om een proefles te volgen bij Advance Sports Fit Centre? Bekijk dan de mogelijkheden op de website of vraag hieronder een proefles aan.

Bij welke andere sportscholen in Overijsel kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Vraag een proefles aan bij Advance Sports Fit Centre